Platos das Xornadas Gastronómicas do Galo Mos na cervexería Liñares

A cervexería Liñares, en Val do Dubra, ofrécenos nas xornadas do Galo Mos, tres suculentos pratos.

ZANCOS DE GALO MOS GUISADOS.
O plato de zancos completos (zanco e contrazanco) guisados teñen un sabor excepcional.


PEITUGA DE GALO MOS EN SALSA DE CHAMPIÑÓNS.
As peitgas do galo troceadas regadas por unha esquisita salsa de champiñóns, acompañadas dunhas patacas fritas son outro plato exquisito. 



ÁS DE GALO MOS AO ALLIÑO.
O terceiro plato que prepara a cervexería Liñares nas Xornadas do Galo Mos é unha aposta arriscada. Son as ás do galo ao alliño acompañadas dunhas rebanadas de pan untadas con queixo e tomate. As ás do galo non teñen nada que ver coas dun polo convencional debido á súa lixeira maior dureza pero cunha intensidade de sabor moi apreciable. Un plato sorprendente que non nos deixará indiferentes.



Ángeles Pereiro, cociñeira da cervexería Liñares, en Val do Dubra. Cociña de calidade con moito gusto.